121. sambata dimineata.

camera mea e foarte intunecata.n-am inteles si n-am sa inteleg niciodata de ce e asa si nici de ce suport sa stau in toata intunecimea asta.m-am trezit.am vazut inainte sa ma ridic pe geam ca nu mai e soare,ca ploua,ca e urat ca e frig.gata nu mai am chef de niciun chef azi,oricat de mult l-as fi dorit altadat'.mi-am dezmortit picioarele,am aprins o tigara,am fumat-o in liniste.de fapt in bataia ploii.
apoi m-am dus sa-mi fac o cafea.nu inteleg iar,de ce nu este cafea.m-am trezit singura.ai mei s-or fi dud de-a lelea pe apa sambetei sau mai bine i-or fi rapit extraterestii.ar fi grozav.mi-am pornit microtorrentul,fisierul se blocase la 99,4%.Chiar aveam nevoie de muzica aia azi.
am sa fac iar senzatii cu o parte din muzica lui.ca de obicei.
m-am trezit cu acelasi gust amar si cu aceeasi senzatie de durere de cap,ca si sambata trecuta.doar ca aseara bausem de una singura,inshica intr-un colt de camera sfatuind in sus si-n jos lumea ce sa faca.de fapt "lumea"....am avut eu o problema cu madalina si hormonii ei.i-am zis sa se futa cu altu numai daca nu mai poate.pana la urma...pula alalalt o iubeste sentimentul e reciproc.bla bla bla.
si apoi mi-am dat seama cata ironie frate.eu la mare n-am facut nimic.bine...l-am lovit pe ala care-a vrut sa-mi faca.apoi florin si restu l-au batut rau de tot.vezi ,acolo era bine.era florin care-mi implinea seara cu povestea lui,despre adriana,despre copii cu actuala lui nevasta...despre chiar tot.apoi plangeam,ca sa-mi pot descarca si eu melancolia.
seara stateam la masa mai multi si de obicei eram in aceeasi formula.un betiv,o deprimata care radea cand vroia,un nebun,inca un nebun,o tacuta si unul care dormea toata ziua si toata noaptea.
de asta mi-e dor.la fel de dor ca in ziua in care umblam singura pe plaja.ascultand Pink Floyd si am scris "wish you were here".Bine ca apa a luat totul,si in clipa aia am plans si-am mai scris odata.
Eh dorul asta e exact dorul la care,in mod normal m-as astepta.Dar ilcunosc si stiu ca ce-am scris eu ,nu va mai fi scris inca o data.Lui nu-i place Pink Floyd.(rectific,ii place dar nu mai asculta)
In fine.Ma duc sa mai fumez o tigara.Da eu si Sandra ne-am cumparat Parliament,pentru ca am gasit ultimul stoc din oras care vinde Parliament Light.Asa ceva nu se mai fabrica.E ca si cum ai fuma o iarba pura,buna si veche.
In fine.Parliamentele se fumeaza mai greu,si de obicei le sting la jumate.N-am rabdare.
N-am niciodata rabdare.
In fine in fine in fine.

This is the strangest life I've ever known.
Jim Morrison