baimis-afacutdordetoatalumea.


We'll always be best friends
Something between you and me
Tell me why
I can't find satisfaction somewhere else
Not good enough
Or am I way too bad


bine.dorul meu a pornit de fapt de la nerabdarea pe care si eu si cati am avut-o toata ziua.azi trebuia sa ajunga sandrita in romania.si noi am banuit sa o sa treaca prin carei.caz in care catalina m-ar fi sunat.daca ar fi venit direct in nagybánya eu as fi sunat-o pe ea.am ramas amandoua cu buza umflata si ne-am compatimit una pe cealalta,facandu-ne planurile pentru vinerea viitoare,cand mergem cu cortu in suncuius.
frate,planuri.eu in 17 trebuie sa asist la cina de ziua lui taicamiu.mama a stabilit.in 17 e ziua lui si trebuie petrecuta in familie.mama stabileste multe.18,19,20 ei isi vor petrece zilele(pt. ca mama nu rateaza ocazia in nicun an sa-si sarbatoreasca si ea ziua alaturi de cea a tatei.in plus asa primesc cadouri separate si cadouri comune) ,vor sarbatori cu toata firma (care e un fel de familia mea,dar mai dezvoltata) la "conac".Ok eu in 17,la 10 jumate seara am tren catre satu mare.am sa strang din cur sa fie gata totul la 9 jumate.(ah nu ca as sta departe de gara,dar vreau sa fie totul pus perfect la punct).
daca ar fi dupa mine,mi-as lua cortul si m-as duce maine.undeva sus pe-un munte.doar eu.asa sa ating acel "zen" al fericirii mintale de care Faust era atat de atasat.
dupa toate planurile si emotiile comune cu -virgula- catalina,m-a sunat florin.protectorul meu din vama.doamne,cat am ras.omul e genial.a fost,va fi si va ramane asa.nu mi-a trebuit mult sa-mi dau seama ca e un om bun si nici nu mi-a trebuit mult ca sa stiu ca imi va fi un prieten care la nevoie va fi mereu alaturi.
azi,vorbind cu el,mi-am amintit de doi din copii lui.de cum am avut grija de ei.
asa m-a luat un dor...
apoi dorul de baza.de el .am auzit la tv ca a fost furtuna in constanta.si am inceput sa ma isterizez.m-am calmat.nu l-am sunat.pentru ca zilele pe care le petrece la mare trebuie sa fie fara mine.ma rog,majoritatea zilelor sunt fara mine,dar totusi....tind sa cred ca sunt cu mine in capul lui.sau cel putin cu vocea mea agasanta care-i tipa pe-acolo.
mi-e mie dor si o tin pentru mine.sau ii mai zic lui florin,care oricum stia si la mare ca mie mi-era dor de acel el din viata mea.stia atunci cand brusc ma opream din ras si-mi dadeau lacrimile.sau ii mai zic madalinei ca mi-e dor de el dar ea trece de subiect repede si ma ia cu povestile ei,despre cum o sa si-o traga cu ala,sau alalalt sau ala de langa alalalt si apoi o sa se gandeasca la prietenul ei.
ooook.e la fel de multa informatie pt mine ,chestia asta cu trasu',ca si cum m-as uita la un film porno cu mama.
apoi .apoi nu mai e nimic.nu mai am tigari.n-am decat cafea.mi-am luat ness.ca am zis ca na,ar trebui sa invat sa fac si eu cafea buna.
cand mergem cu cortul imi iau cafea la doza.am vazut in real si mi s-a parut atragatoare.ca si berea,la doza,e mai de gasca.
invat codul rutier.tata a inceput deja cu asta.si futui,eu tot zicand ca vreau trabant,imi cumpara unul.dar nu vreau trabant!vrea masina lui.si asa fratemiu io da pe-a lui,si el isi cumpara alta.pe bune.bondarul lui taicamiu mi s-ar potrivi.plus ca are nume numai bun pentru personalitatea mea "fiesta'.

DUUUUR DURRR DUUUURRRR!!!!

gata.ma retrag.mi-au pornit torrentele.
ah da,si...n-am terminat Turnul Sinucigasilor.De fapt de cand am ajuns in oras,n-am citit decat doua randuri.sandra,probabil si tu ai sa razi de mine.dar nu vreau sa o termin.am ajuns in acel punct al cartii de unde pot sa-mi imaginez un alt sfarsit decat cel asteptat.si nu vreau sa se sfarseasca ok....adica de ce sa se numeasca "turnul SINUCIGASILOR",daca nu se sinucid.ar fi stupid.la mine in cap s-au aruncat in primele 40 de pagini toti.de sus de pe turn.ar fi mai incitant.de ce ei 4 sa nu se mai arunce.atunci ar trebui sa se schimbe numele cartii si al turnului in "turnul razganditilor".
m-am ofticat.in van....