back home.

the petty decisions that you think make a difference.
So tiny that they blow away like dust

am ajuns acasa,in baia mare.m-am ridicat din pat dupa-masa,obosita parca de tot si fara sa stau prea mult pe ganduri mi-am trezit facandu-mi bagajele si curat in camera.trei ore mai tarziu eram in drum spre baia mare.cand am apasat pe butonul de sonerie,am auzit aproape instantaneu vocea plina de bucurie a mamei care striga dincolo de usa :"a venit,a venit!nebuna mi-a facut surpriza" si imediat dupa ce s-a deschis usa prietena lui fratemeu afirma mirata "ati ataaaat presimit bine!".(deci the screwed personality and trust-in-your-guts thingie vin de la mama).
si aici e zapada,poate ca nu la fel de multa(desi a inceput pe la 12
sa ninga) si aici sunt luminite(desi mi-e sincer dor de cele de pe eroilor si-n general din cluj,asa in toata kitchosenia lor).asadar si aici e bine.camera mea e de doua,poate 3 ori mai mare decat cea de la cluj(desi restul apartamentului mi se pare atat de mic!) si e atat de frumoasa si..nu stiu.realizez ca la fiecare vizita-n baia mare raman impresionata de cat de mult imi place camera mea.mama a dus bradul la mine,si chiar si asa gol si lifelss arata asa de bine.vin sarbatorile,vin sarbatorile!
maine ma apuc de prajiturit cu mama.asa un preview la ce urmeaza cu adevarat zilele astea.
iui,abia astept chestiile de facut in familie.imi plac atat de mult!(si poate-mi distrag si mie atentia de la michal jackson.haha!).
anyway.o sa revin cu poze de prin casa,de la prajiturit,de prin oras(care oras functioneaza dupa total alt fus orar!).after all ,mi-era dor de casa!

P.S - tata mi-a dat ceva antichitate de laptop,caruia trebuie sa-i atasez un alt monitor.nu merge pe el decat nessengerul,winampul si cateodata chromul(cand nu pornesc cucirca).dar e ok.sunt obisnuita cu stupizenii de pcuri si oricum nici nu prea vreau sa-mi petrec sarbatorile internautizata,

2 comments:

andreea-bv spunea...

scrii extraordinar de frumos :) sa nu mai blochezi niciodata blogul ..chiar daca nu comentez ..te urmaresc de mult timp. Sarbatori Fericite

Suz spunea...

multumesc mult prentru apreciere (si sustinere morala).am inchis blogul din cauza unor persoane,dar acum ca "pericolul" a trecut n-am sa-l mai inchid prea curand.
multumesc si pentru urari,iti urez si tie craciun fericit and all that jazz :)