xo.xo


pentru ultimul weekend in cluj nu am nimic special planificat.ah ba da!WWW Party-ul din Irish and Music Pub,de maine.e un microrevelion al bloggerilor(cred ca mai mult pentru asta particip),al twitteristilor("proud" to be one since november),al trilulistilor,al facebucaristilor(ah,si acolo am cont!) si-n general al oamenilor care au legatura cu internautizarea.o intalnire a celor ce fac parte din acest la moda si mirobolant grup numit de specialisti drept social media.
c u there :)
***
ramanand in pana de seriale si cu un si mai mare dezgust spre a vedea filme nou aparute,scarbita de cele pe care le-am vazut deja(incredibil,dar nu sunt in stare sa ma uit nici macar la preferatele me-care de altfel nu-s putine la numar) am inceput cam de-o saptamana sa ma uit la gossip girl,
ca tot am intrat in trendul incalcarilor principiilor cu care am venit de-acasa,din oraselul meu de care mi-e acum parca dor.si daca tot sunt studenta la facultate de comunicare si ar trebui sa stiu ceva despre oameni,gesturile si comportamentul lor in societate si in viata privata,urmarind serialul am reanalizat si societatea in care traiesc,mediile din care intru sau ies,oamenii cu care am de-a face.
dincolo de statutul social ridicat al fetelor din film,nici viata mea nu pare foarte diferita de a lor.
tangentele cu raul,planurile diabolice sau evenimentele pline de fiasco,falsitate,snobism..hmm le intalnesc zi de zi.sunt lucruri absolut normale si benefice in viata fiecarui om.arta de a duce un razboi,arta de a-l incheia,arta de a face pace.sunt elemente cotidiene,standartizate.credeam cu putin timp in urma ca totul se rezuma la bani,cand de fapt totul se rezuma la persoana mica dinauntrul fiecaruia.
in ultimul an am trecut prin niste etape,care m-au facut sa ajung azi unde sunt.nu atat fizic ,cat psihic.(desi,chiar si fizic are relevanta acum).am crezut din septembrie 2008 pana prin iulie 2009 ca mi-am gasit calea spre spiritualitate.m-am vazut dintr-o data linistita si implinita spiritual.am crezut in destin,in univers,in lumina si-n bine.am fost zen.o perioada.
si-apoi a inceput delirul.delirul emotional.m-am trezit intr-o zi constienta de realitatea inconjuratoare.de adevaratul real.nimci din ce facusem pana atunci nu avea o logica.absolut nimic.m-am trezit respinsa la facultatea dorita,m-am trezit cu iubirea vietii mele schimbata intr-o alta persoana,pe care nu o mai recunosteam.m-am trezit singura intr-un mediu nou,intr-un oras mare.m-am trezit ca am vrut sa-mi ating ideealurile cu atat de multa ardoare,incat am uitat cine sunt.
si-acum,dupa o perioada de rebeliune,dupa o alta perioada de insomnie,de stat noaptea si analizat situatia ultimului an,am ajuns la o noua concluzie.o veche concluzie de altfel si-anume,aceea ca e foarte usor sa faci rau,sa te faci de temut si foarte greu sa te faci iubit si inteles.
dorinta mea pentru noul an e sa-mi reaplic pricipiul.pana la urma,si-n trecut l-am aplicat si-am primit absolut tot ce-am dorit,intr-un fel sau altul.si tot pentru noul an mi-am propus,nu doar sa fiu mai sociabila cat sa-mi las in urma spaima de oameni si sa o intorc impotriva lor.
si-asa cum spuneam,ca tot am intrat in trendul incalcarilor principiilor cu care am fost crescuta,am sa iau exemplu de la oamenii cu care am contact si care au reusit datorita unui singur lucru :tu-pe-ul :TUPÉU, (rar) tupeuri, s.n. Îndrăzneală, cutezanță care întrece limita cuvenită; obrăznicie, impertinență. – Din fr.toupet.
dar asta urmeaza sa se intample.sau se intampla deja?probabil.probabil din cauza acestei "way of being" am si ajuns aici.pentru ca la un moment dat am avut tupeu si-am dat frau liber nevoii mele atat fizice cat si psihice.acum tot ce necesit e o doza mai mare din acest element esential al vietii.
dar asta poate ca totusi dupa vacanta.sau poate cine stie,ca un ultim gest pe 2009.
hmm,pana la urma nimeni nu e usa de biserica.cu totii am gresit teribil,toate actiunile noastre exista fie ele la un timp trecut fie la un timp viitor.actiunile existe si toate au repercursiuni.repercursiuni sau premii,pentru cei ce stiu sa le revendice la timp.
ai-atunci?atunci nu mai judec si nu mai astept sa fiu judecata.

so,xoxo.
I know you hate love me.!