marching in march with mars.

martie a debutat cu soare.linia orzontului era luminata puternic intr-un superb auriu.dimineata,dupa 4 ore de somn mi-am baut cafeaua cu ai mei si-am zambit amintindu-mi de ideea formata peste noapte in cap.
nu cred ca in lume exista destule coli pentru printarea desenului pe care il am eu undeva in spatele retinei,cand vine vorba de aceasta luna.de la oameni pana la flori,de la martisoare pana la ciocolata,totul porneste dintr-un punct,dintr-o masa de energie.
martie inseamna razboi,intre oameni,intre culturi,intre civilizatii,intre mama natura si-ai ei copii obraznici,oamenii.martie inseamna pace si gingasie,nascute din ghioceii timizi si plapanzi.martie inseamna tradite si ea e legata cu snur rosu si alb de pieptul doamnelor si domnisoarelor,mamelor.
martie inseamna planeta,mitologie si cosmos,religie si nu in ultimul rand venirea primaverii.zile mai lungi,nopti mai calde si vise mai mari si mai verzi.martie inseamna regenerare,flori si zambete.martie inseamna a marsalui spre vara,spre liniste,spre mare.
si ciocolata,martie inseamna ciocolata cu caramel.multa ciocolata cu caramel ,in fiecare zi timp de 4 saptamani,in sarbatorirea traditiei personale nascute tot dintr-o revelatie nocturna.

martie inseamna emotie si doamne cata mi-e in suflet.si-ar putea sa insemne si curaj.

in final,6 martie inseamna Back2Back To The Future,adica inca o petrecere sub semnaturaEasternBlock.si-atunci prima saptamana de martie,inseamna promovare,postere prn oras,pliante de impartit,situri de umplut,stres de infruntat,poze de facut si inca multe alte lucruri,pe-o lista lunga lunga.