vertical drift.

I hear you softly sleep amongst the cars and saluting songbirds,
For a city whose size had scared me for years right now it's a feeble evening row, not un-similar to a beach evening ending

camera mi s-a umplut de-un miros venit parca dintr-un loc de unde soarele rasare din mai multe directii si-apusul lui inseamna o alta zi.pernele s-au umplut de fire de par si piele exfoliata in timp ce pe fundul canilor ,zatul cafelei sta sa se intareasca pentru o viitoare citire.
pe jos ceara odata fierbinte si lichida,s-a solidificat intr-un corp opac fara inceput si fara sfarsit,ca si cum timpul ar fi oprit totul in loc.o jumatate de zi pare o infinitate cand,dintr-o data,linistea universului propriu e perturbata de zgomotul de fundal al unor energii pozitive venite din alte dimensiuni.ciudat e ca spre deosebire de toate celelalte dati,timpul nu s-a miscat cu viteza luminii.a stat in loc,facand cale povestilor,trairilor,experientelor si fumului din tigarile rasucite in jurul filtrelor ce altadat' construiau o piramida vesela si colorata.
prezenta exista inca in interiorul peretilor ce formeaza camera mica.prezenta e vie desi e demult plecata.si-mi face bine.mai bine decat credeam ca ma voi simti,in clipele in care corpul meu nu se putea opri din tremurat.
cliseul e mare,transformat iar in deja-vu.sentimentele sunt vechi desi parca au imbracat un strat nou,de constiinta revelatorie.senzatia de regret a fost inlocuita cu cea de fericire temporara dupa care ma astept ca lucrurile sa se intoarca la normal.
dupa cum spunea si vocea-mi interiora,pe tonul superior de comandant suprem,this is never going to end.pentru ca vreau si nu vreau,pentru ca mi-e bine si-apoi nu,pentru ca e alfa si omega,ying si yang,materie si antimaterie.balanta e echilibrata.

Now I'll be leaning over and waking you up, and you'll squint at me through the cracks between your eyelids, woozy with cider
As if you're asking exactly where we are and exactly what I wanted.
And I'll be happy because we won't be taking anything too seriously.