o partida de sex si-un pantec.


dimineata,soarele nu a intrat in camera ta.
ca si cum un disc gigant ar fi asuprit soarele.nu,nu e deloc eclipsa.
e doar batalia pierduta.o zi fara soare.o zi tinuta minte.
in care pasarile nu mai canta,florile nu mai infloresc si greierii par a izbucni intr-un concert de muzica doom,care-ti asupreste urchile.

ai putea spune ca e doar un vin,dat fiind forma gelatinoasa pe care o iau obiectele.miscarea ca prin miere si ochii tai mici,ca ai unui bebelus proaspat iesit din pantec.
uter.pantec.vagin.acea deschizatura pe unde intra placerea cand ,si atunci.o data,de doua ,de trei ori pe zi. o data la 3 luni.cand si cum ai ocazia.
placerea intra peste tot.prin suflet,cu ajutorul buzelor si-al unui sarut.
dar cel mai bine intra pe-acolo,jos,pe unde te ating fiorii cel mai bine.

unde eram?ah,intr-un pantec.ma intreb daca lumina de la nastere o fi aceeasi cu cea pe care o vezi acum,in intunericul zilei.senzatia anamnezei o fi ca si un rachiu bun,vechi tinut in butoaie de lemn.sau ca un trabuc cubanez,fumat intr-o sauna.
sau ca o partida de sex in apa marii noapte.
nu,o partida de sex trebuie sa fie iritanta in apa sarata.
nu ti se pare romatic deloc.nu mi se pare romantic.

ah te-ai tot intrebat cine sunt eu.sunt constiinta ta.una din vocile ce-ti suiera prin cap,da ,da chiar si atunci cand boxele sau castile scuipa muzica.

ai pe noptiere o cafea si niste praf sa-ti continui visul.daca vrei sa vezi soarele,ia-ti ochelarii de pe ochi.nu e nici o batalie pierduta.tot ai vrea tu sa se adevereasca miturile,dar stii ca nu e posibil,cum nu e posibil sa mai tragi in piept ceva.ameteesti.ameteesti,ametesti s astepti odata sa te duci la mare.
poate'acolo o partida de sex o sa ti se para mai ok intr-un cort.