.randomness about old frinds.

prietenii vechi reapar in viata unui om,intotdeauna cand nevoia,situatia,rutina fiecarei zile, o cere.
atunci ceva se intampla in marele univers,o stea mare explodeaza,o situatie mare si grea se pierde intr-o gaura neagra si toul revine,parca,la normal.
cateodata,cand prietenii vechi,reapar,timpul pare sa stea in loc.atunci uiti de tot ce e greu,de tot ce ai pe suflet si te apasa,uiti sa mai suferi,uiti sa plangi.zambesti.doar zambesti.
si zambesti pentru ca va amintiti lucruri despre trecutul vostru sau pentru ca stii ca ei iti stiu o parte din trasaturile fundamentale,ce nu au sa se schimbe niciodata.zambesti pentru ca ei au incredere in vechea ta persoana.in persoana pe care si tu o cunosti atat de bine,in persoana in care ai mai vrea cu jumate de inima sa mai fii.in persoana dupa care ti-e dor,in persoana dupa care chiar tanjesti cateodata.
prietenii vechi apar mereu la momentul potrivit,atunci cand ce cre te cunosc acum pe tine,sunt satui sa-ti mai asculte supararea sau bucuria,nervii sau pacea.prietenii vechi tin minte si negativul si pozitivul,dar din dorul lor,se intorc si-si incearca norocul,din nou.