bring the house down!

oh cine esti tu,viziune colorata a unui suflet mort?ce musuroi de cunostiinte imi oferi si de ce doar dupa atatia ani?sa fie un test?sa fie o etapa a viitorului suflet salvat.iluminare,trancendenta,constiinta salvarii pare safie mai aproape si mai palpabila ca niciodata.meditare.si daca nu se intampla nimic?atunci ramane cunostiinta,caci vorba de duh de dincolo nu este auzita.
Ramane doar vocea sintetizata,din cartile audio ale lui Terrence Mckenna.Tristetea-mi patrunde sufletul,caci ochii nu pot citi cuvintele gandite odinioara,de marele filozof al constiintei universale.
Fiorii fabulatiei sunt identici cu cei pe care The Hitchhikers Guide to the galaxy,in varianta-i originala ii strecoara sub pielea alba,de iarna.
Revin in imaginatia lumii reala.Sunt produsul propriei mele imaginatii.

***

masina isi relua activitatea dupa o vreme lunga in care si-a pierdut zilele in folosul altora,in folosul zilelor trecute cu negru in caldar si-n putreziciunea gandului ca odata va avea timp sa-si undeplineasca visele multe si mari.
intra asadar in activitatea pe care o cunostea de cand partile-i componente ale motorului ei nu-i mai era necunoscute.de cand intreaga metafizica a mersului cele doua roti,se transformase intr-un lucru logic si unsor de priceput.
masina isi relua activitatea,isi recapata linistea si privea cum samanta pe care o avea in suflet prindea radacini,devnind ince incet ceva solid si unic.


azi :Unu - Bring the House.,penru noptile petrecute-n acelasi delir ca altadata.