iregular time flow(S)


iregular time flow.expresia mea favorita.expresia definitorie a omului.in natura lui exceptionala.expresia perfecta a vietii,a actiunilor,a vitezei cu care ele se desfasoara.
uitandu-ma inapoi,realizez ca au trecut ceva ani de cand am vazut prima oara expresia.
era pusa sub un desen ciudat,schitat ,dar bine realizat,in limitele desenului.
iregular time flow e starea definitorie a acestor ani.a spatiiului lipsa din centrul lor.a gaurii ce a ramas ,ca intr-un corp dupa ce glontele a iesit din el.marginea.. caldura cicatrizeaza in trecere,marginea,ramanand in urma doar bucati din acel corp.bucati care in loc sa te doara,te fac sa zambesti.bucati de care-ai uitat,dar te bucuri sa vezi ca ele au existat,chiar si-asa-n tot dramatismul lor.
iregular time flow,e ,portretul trecerii tot mai accentuate,a timpului.m-am gandit la ideea batranetii sau cel putin a constientizarii timpului in natura sa.dar ideea e ilogica.maturitatea nu-ti da dreptul de a constata ca timpul sta pe loc sau e in trecere rapida.nici copilaria,prin inconstienta ei,desprinsa din basme, nu-ti ofera in dar dreptul de-a judeca orele si miscarile,apusul si rasaritul,ceasul si-al sau ticait.
iregular time flow = ecotone.e ziua plictisitoare prin care ai trecut,fara sa apuci sa-ti mirosi cafeaua sau fumezi tigara.ziua in care te-ai trezit tarziu si tot ce aveai de facut ti s-a acumulat intr-o masa mare de materie explozibila.ziua in care, altadata ,ceasul nu-si mai misca mainile.
ziua in care realizezi.ziua in care sentimentul si banuiala se transforma subit in adevar pur.
ziua pe care ai trait-o,dar nu mai tii minte cum,pentru ca mintea nu a putut procesa informatia intr-un timp atat de scurt.ziua in care sunetul si-a marit viteza,pana la epuizare.
Claire :Oh, I will take a picture of everyone.
Nate :(as a ghost) You can't take a picture of this,it's already gone.