these christmas days



am avut cele mai frumoase zile,chiar daca au fost insotite de mici certuri si intepaturi,atat de evidente.am primit mute,dar vreau sa cred ca am oferit mai mult.vreau sa cred ca am fost mai bune de sarbatorile acestea,ca inca am sansa sa mai fiu buna.poate karma pozitiva se lipeste putin de mine si ma ajuta si-n planul mult dorit.
e ciudat cum a reaparut o persoana in viata mea,chiar atunci cand ma asteptam mai putin.de fapt chiar in momentele in care gandurile mele nu o mai implicau absolut deloc.cred ca de aceea nu am inceput sa tremur si sa ma emotionez cand ne-am baut cafeaua impreuna, intr-una din diminetile trecute.oricum nu am de gand sa am joc pre mult cu destinul,am sa las totul sa curga,sa privesc si sa inteleg mai bine cum sta toata treaba,ce se va intampla,etc.
seara de craciun a fost surprinzator de linistita.ai mei si-au terminat toate treburile mult mai repede ca in alti ani,ergo masa de familie a fost nu doar lejere din punct de vedere spiritual ci si exagerat de pasnica.iar apoi,up in the car si-am pornit-o la drum,la colindat.
a fost frumos,chiar daca eu m-am abtinut de la a bea.faptul ca in sfarsit am in deplinatatea drepturilor masinuta,m-a drogat si imbatat cu mai multa bucurie decat orice alta substanta putea sa o faca.
am schimbat cadouri,am primit zambete inapoi,am ascultat discutii,am intervenit.dar a fost bine.
ma intreb ce se intampla in viitor...e asa de bine cand totul e neplanificat si viata pur si simplu curge de la sine..ooh,dar vai!