vise,visez.

come close your eyes and wake youself,from evil dreams.

cafea cu spuma.cafea dizolvata-n apa fierbinte,racita cu lapte,indulcita cu patru lingurite de zahar.cafea cu spuma,dulce si pufoasa ca in niste amintiri care par sterse,dar gustul lor ramane amarui pe buze.
si tigari,prea multe,fumate si lasate-n scrumiera.mucegai de tutun depus pe plamani,peste suflet, apasator peste inima cu batai iregulate.cerul a fost roz,bombardat de lumina orasului,saturat de ploaia verii fierbinti.
cativa zeci de metri,camera mica si incarcata de poze,sta goala.lipsesc din ea,patura moale si verde cu imprimeuri corporale ale unor nopti topite-n caldura trupurilor.si tricoul alb,sifonat.si el lipseste.s-au mutat sub fereastra mare care face cerul sa fie mai aproape de pamant,de parca apropierea lui ar calma spiritul nelnistit,nesaturat.
tricoul si-a perdut aroma,dar textura ma ajuta sa dorm.ursi polari inzapeziti cu trasaturi umane,rezistenta la greu,maturizare.dimineti cu ntoarcere la realitate.nesiguranta psihica si declin emotional.revenire la normal.normalul limitat de timp si spatiu.deja-vu.