1 mai.

Wait in line
'Till your time
Ticking clock
Everyone stop


a mai trecut un an.la miezul noptii,cand am stins lumnarile tot aceasi dorinta am avut-o.
probabil ca va fi aceeasi pana se va implini.
cu vreo ora jumate inainte de asta,reflectam asupra ultimelor 12 luni.m-am gandit la tot ce-am facut,la tot ce n-am facut,la tot ce-am spus sau n-am indraznit sa spun.in mai,anul trecut,au inceput sa se schimbe foarte multe in viata mea si cred ca toate au fost in bine,chiar daca intr-un moment sau altul mi s-au parut infioratoare.
ce pot sa spun?sunt mai fericita ca anul trecut pe vremea asta.el nu mi-a dat niciun semn,dar nu ma astept pentru ca..eh,pentru ca sunt diferite si multiple motive.oricum 1 mai are 24 de ore,din care abia s-au scurs doua.ii raman destule minute sa faca analogia suz-1 mai.in fiecare an o face.
si si daca anul acesta nu ar face-o,tot nu as fi suparata,pentru ca fara sa vrea mi-a oferit un cadou superb.dimineata aceea a fost frumoasa,chiar daca nu i-am spus.noaptea aceea a fost frumoasa.
si chiar daca n-am sa recunosc in fata lui niciodata,a renascut ceva in mine,fiind cateva ore alaturi de el.

mm..jumatate din ziua de maine am sa mi-o petrec la volan si pentru ca ador sa conduc stiu ca va fi superb,chiar daca plec cu noaptea-n cap.probabil ca nu vom gasi cazare,dar nu ma demoralizez,masinuta e chiar comfy.eu vreau sa ma vad in fata scenei,dansand.restul nu mai conteaza.

am o burta cat o minge de fotbal.m-am indopat azi cu inghetata,cartofi aurii,cola,vin de porto,tort,iar inghetata.un rasfat total,dar o data in an imi permit.
am dansat cu fratemeu o jumate de ora pe tot felul de melodii stupide gen "I like big buts ..." si "Hammer Time".we nade fools of ourselves,luckily nobody saw us.
ciudat e ca el mi-a spus primul anul asta la multi ani si doar pentru ca de la diferiti prieteni de-ai lui veneau mesaje destinate mie.ne-am oprit sesiunea de Jamie Oliver si ne-am pleznit o vreme,apoi au venit si ai mei si mi-au cantat.la piece de resistance a fost '1 mai DNB'.
am primit un colier din aur alb cu briliant de 5 karate,parca.nu sunt sigura.arata bine.pacat ca n-am sa-l port prea des.am primit de la pretena lui fratemeu un aparat foto care e de fapt o jucarie gen caleidoscop si o chestie de facut baloane.le duc cu mine.sunt dragute.chiar psyhotice.
ah,am mai primit si-un buchet de flori absolut superb.ironic e ca nu-mi plac florile taiate.

ce sa mai spun,am primit o gramada de mesaje siropoase de la diverse personaje.mesaje copiate de pe internet,mai mult ca sigur.toate se incadreaza intr-un template urat,dar nah,apreciez efortul si multumesc tuturor pentru ca si-au amintit de zapacita fiinta,pe doua picioare numita Suz.



ar fi cazul sa ma bag in pat.la 7 ar trebui sa pornesc deja.(ceea ce cred ca va fi imposibil)

"coridoare lungi,halucinante cu model in sah"

2 comments:

Ioana spunea...

la multi ani, draga mea fata verde! :) sper sa ti se indeplineasca dorinta de la miezul noptii plus toate celelalte vise ale tale.. sa fie un an bun, pentru ca e unul "de sacrificiu" :)

si sa fii iubita!

hugs and kisses

Sunaina spunea...

al meu n-a fost copiat de pe net, fah :P te iubesc-ul din mesaj incearca sa fie iesit din sabloane si standarde,dar mai mult de-atat nu pot sa iti spun in cuvinte,ci doar sa iti arat.

ps: am dat o raita pe net dupa niste versuri...piesa "balada pt o minune", hahah :
"Te cunosteam chiar daca noi nu ne-am mai intalnit
A fost de-ajuns o clipa sa te stiu
O viata si ceva langa tine vreau sa fiu
Pe strazi fugim ca doi nebuni
Cele mai simple lucruri pentru noi sunt minuni
Si iti vorbesc si imi vorbesti
Si adormim frumos spunandu-ne povesti
Iti multumesc ca in sfarsit
Ziua de maine e un loc mult mai fericit
Ce dor mi-era sa te-ntalnesc
Ce dor mi-era sa-ti spun pe bune "Te ïubesc",,
na de-aici siroposenie :P