back to daylight.

iau o pauza din nimicul pe care-l fac.ma gandesc de cateva zile sa scriu ceva,insa nimic nu-mi trece prin minte.sau poate ca totul imi trece prin minte insa cu o viteza mult prea mare.
ma gandesc la ziua de maine,la premiere,la banchet,la ultima zi de scoala.gandu-mi sare la prima zi,la primul an,cand eram o copila timida si slabuta,cand lumea mi se parea imensa si absurda.
multe nu s-au schimbat.aproape toti colegii mi-au scris in album ca-mi admira sociabilitatea.e clar,ca dupa patru ani de chin,niciun nu si-au dat seama ca sunt doarte departe de a fi sociabila.
slabuta nu mai snt,timida am ramas in continuare si lumea tot mi se pare infinit de mare si absurda.
sunt multe lucruri pe care nu pot sa le definesc inca,sunt multenecunoscute si variabile in univers si cateodata totul ma copleseste.caut in continuare o stare de spirit care sa mi se potriveasca.o voi gasi sper,la sfarsitul verii.
azi dimineata ma gandeam la dimineata de miercuri din 2008.acea dimineata dupa acea noapte,in care mintea mi-a luat-o razna si trupul la fel.nici atunci lumea ,universul nu-mi dadea explicatii,dar totul parea mai usor,pentru ca nu exista absoolut nicio problema legata de viitor.
marti,m-am intalnit si cu za blup blup.mi-am clatit ochii cu privirea lui.parca arata mai bine decat inainte.probabil ca scurta intalnire cu el m-a facut sa cad azi dimineata in acea pasa melancolica.mm..ce bine mi-era acum un an.

ma pregatesc sa ajung intr-o ora la o intalnire cu colegii.probabil singura din toti anii.mergem sa-i cantam serenade dirigintei.facem si noi un gest de ramas bun si 'let's kiss and make up".e mai bine sa pornesti pe un drum nou,fara sa lasi in urma lucruri neincheiate.

pentru maineam emotii.nu stiu daca am sa plang.ma simt oricum ca ulima secunda a masei ce a creat universul.maine voi exploda cel mai probabil si apoi voi zambi,pentru ca in sfarsit voi putea spune catotul s-a sfarsit.gata cu uniforme,gata cu nervi,gata cu colegii,bisricutele..

maine se termina totul si tot maine se da startul unui alt capitol.