chasing the sun.


I'm flying away
Running like the wind
As I chase the sun
Up spinning around
Circles in my mind
Sailing over ground


duminica dimineata cu nori mari si pufosi plini de apa.trezitul imposibil,plecatul aproape inevitabil si intarzierea bine stabilita.telefoane peste telefoane,drumul de douazeci-si-ceva-de-minute.zambete si povesti.priviri ciudate,evitate,furate pe ascuns.portbagaj deschis,loc liber pentru vorbit prin gesturi.
tigari fumate in rand,foc fumegand a toamna si-a carne.rosii galbene.aproape de rosii-verzi-prajite-frumos-film.
campul liber,galben.galben inexplicabil.galben mstariu.mustar pe paine.verdele naturii,kaki,militaresc.lipseau tancurile,lipsea armata,lipsea deliriul razboinic.bifate toate in drumul spre capatul platoului.sute de metri departare si filmul campului de lupta schitat in mintea-mi bolnava.stapana lumii.film vesel,optimist.viziune albastra si ochelarii de John Lemon."intotdeauna-mi-am-dorit-ochelari-dinastia-de-unde-ti-i-ai-luat?".minutele discutiei,din aprilie,din masina,raman impreganate pe lentilele deja zgariate,pentru totdeauna.
hello,pustiu,absurd,spus de la 30 de metri mai jos.un cap batut de soare si-un zambet aruncat in gol.
lume intinsa la soare.oameni intinsi pe filme si discutii.lucruri ireale.scena ireala.trippy movie.
soarele sus pe cer.

imbarcarea spre oras.discutii lungi.60 km/h.enjoying the scenery.voce in dreapta.alta voce in minte.finalul discutiei.finalul discutiei prin"ne mutam impreunaaa".
chase the sun pe repeat de cateva zile." t-ai fixat pe melodie?".rau de tot.voce pitigaiata ridicata pe soare.luni de cautari.piesa de vara.de vara tarzie cu apus devreme.piesa pentru geamatul sufletului in extaz.piesa pentru drumuri cu ganduri si zambet.piesa pentru plecat nicaieri.

soare de dimineata si cafea matinala.foarte matinala.somn lipit pe ochi.zambet de fata bruneta.povesti ciudate,despre oameni.vinete si iaurt.

ziua lui ovidiu.7 spetembrie.al-doilea-om-drag-nascut-in-septembrie-cu-minte-la-fel-de-complicata-ca-a-primului.oameni dragi.omulet drag.cadou.bani de cadou zero.

septembrie 7.in alti ani sinucidere curata.ultima saptamana de vacanta.2009.7 septembrie.3 saptamani de vacanta.3 saptamani de viata veche.3 saptamani pentru decis ce vreau mai departe.doua saptamani de binele-post-actiune-in-care-nimeni-nu-exista-si-nimeni-nu-conteaza-si-pot-vorbi-ce-vreau-cuvintele-fiind-ascultate.

7 septembrie.grila noua de programe la teve.