instability.

gara pare un templu al necunoscutilor,un loc rece,verde albastrui.un neon se zbate intre lumina si intuneric.se vede de departe ,de la capatul bulevardului.pe strazi e liniste.asa a fost toata noaptea.un orasel mic si inchis,in care timpul nu mai trece si dorul se accentueaza in fiecare zi tot mai mult.un orasel plin de secrete,ne-secrete.secrete stiute de toata lumea.
pancarde mari,placute aurii,numere de inmatriculare.initiale sau prenume.toate-l contin asi.toate-mi amintesc,toate ma lovesc din plin.fight club,energizant si la teve pe unguri.25 de minute departare.
mai devreme.
drumul lung ,ucigator de cald.
drumul lung,parca fara capat.
oameni fara chip.stresul imens la fiecare atingere.fiecare cuvant spus,fiecare zambet aruncat spre mine,fiecare gest.o lista fara capat.nerabdare,iritabilitate si nervozitate.si-n capul meu vocea dorului nebun,nevoie psihica de liniste.fara zgomot interior sau exterior.fara voci,fara oameni.izolare.ganduri nebune.nevoia.

vocea din cap.alta.masculina.vocea de care mi-e dor.frazele si lucrurile interesante.nevoia de a impartasi.orice si nimic.intelegerea.intoarcerea.
vreau sa plec.11 zile.poate chiar 12.cutii de impachetat.lucruri de sortat.pliante de impartit.bani de strans.trebuie sa plec.vreau sa plec.
cosmic energy,black energy.bad energy.
tipete-n perne.nervi.tipete de disperare.
mai tarziu
psihic la pamant.!