the blackout(S)

..reality is ripping out the scenes.
Izbiutra de perete a fost un fel de-a spune "noapte buna" ,intr-o dimineata suprasaturata in diversi aburi.Ceea ce a inceput printr-o iesire din monotonul editarilor,s-a sfarsit72 de ore mai tarziu.Desigur "sfarsitul" nu trebuie catalogat ca fiind unul normal,cand ultimul om a plecat spre casa nimic din tot ce incepuse mai devreme nu era cu adevarat terminat.
Paharele s-au umplut ,golit si aprt cu aceeasi viteza,una inimaginabila,oameni au cazut prin paturi,pe saltele,pe perne si pe jos precum soldatii din prima linie de razboi..si razboiul a fost unul moral,sufletesc,obscen.
Somnul si recuperarea nu au fost de ajuns...si cum sa fie cand casuta de lemn s-a umplut intr-un ritm alarmant de tipete,bucurie,muzica,mancare,multe sticle de vin si si mai mult fum.Cum sa existe recuperare cand recuperarea s-a incheiat printr-o alta sticla de vin rosu,desafacuta intr-o zi de marti cu un suspect parfum de luni.dar si lunea a avut,de fapt,un parfum aparte.Unul minunat,de duminica lenesa,presarat cu ploaie calda de cvasi vara si-o ultima,crunta si greu de fumat tigara,sorbita si adorata pe terasa casei in care desfraul a fost mare si delirul fara limite.
Zile de recuperare si betisoare emanand parfum de mandarina,ca-ntr-un vis de noapte calda de iulie.Tigari uitate in scrumiera.
Picurii mari de ploaie amestecati cu umbra de soare si-un "lazy summer days" cu sentimente vechi,retraite si recantate.
Recuperare si raste isterice,poze nenumarete acompaniate de niste senzatii ciudate de gol,de uitare,de-un negru morbid care acapareaza intrega amintire.