woozy with cider.

zorii au prins universul intr-o armonie perfecta.un loc utopic,intr-o camera rece,peste care roua s-a lasat,mai inainte de norul dens de ceata.picurii de apa corporala s-au transformat in rauri de placere,la scurt timp dupa ce zgomotele s-au oprit.
buze vinete,muscate si pictate-n nuante de vin rosu.coincidente universale in doua universuri paralele,unite printr-o legatura armonioasa.cosmosul cel fara de sfarsit,sub o patura subtire,sub care caldura atingere temperatura soarelui.
dimineata,cand soarele de dupa nori nu se vede,dar existenta luminii transforma trupurile in doua corpuri separate.poarta de metal,ochi injectati cu nesomn,oase in care maduva a fost inlocuita cu oboseala.
coincidente universale.
senzatii de deja-vu,intr-o lume demult schimbata.trairi extrasenzoriale si senzatia unui an in care diminetile au reprezentat aceasi stare utopica.visul unei nopti de vara,visele unor nopti de vara.
armonie sufleteasca,delir emotional.toate la un ultra nivel cosmic.nonsensuri verbale.parfum de noapte,batut in piele,adanc,ca un tatuaj.

Now I'll be leaning over and waking you up, and you'll squint at me through the cracks between your eyelids, woozy with cider...