once upon,

’cause if I find
If I find my own way
How much will I find
If I find
If I find my own way
How much will I find
You

m-am trezit cu ochii umflati si mari.m-am trezit rupta de realitate,cu o durere groaznica de cap de dinti de trup.am gsit un cd aruncat printre carti,muzica sufletului meu acum aproape un an.
am pornit tarziu,aproape de 8 din casa,m-am blocat in traficul infernal,matinal,monoton al orasului.
am privit soarele cum lumineaza blocurile,semfoarele si oamenii de pe treceri cu o urma de zambet pe fata.
si eu,pe ritmurile altor vremuri mi-am regasit acea urma de fericire,ramasa in mine.
sute de intrebari mi-au trecut prin minte,dorinte uriase sa-mi cer iertare pentru toata indiferenta si raceala,pentru ca niciodata n-am vorbit eu prima,pentru ca n-am luptat mai mult pentru ceea ce am simtit.am vrut sa-mi cer si mie iertare pentru ca m-am pierdut in iluzii de moment,in cuvinte si-n oameni,cu credinta ca imi voi uita trecutul,valorile si suferintele.
telefonul mi-e deconectat de doua zile,n-am putut sa sun.cred ca nici daca-mi mergea nu puteam sa sun.mi-ar placea sa fiu impulsiva ca alta data,sa ma las dusa de impulsivitate,de ideea care sclipleste pe moment.mi-ar placea sa intru in lupta,sa trag tare,sa schimb totul.
sa ma intorc,sa revin,sa vad viitorul.sa-mi vad cararea pe care viata mea o va lua.
mi-ar plcea sa am puterea de a schimba totul,de a ma regasi cu adevarat.poate doar asa as putea sa-l regasesc.poate-ar fi cel mai bine.
poate toate cuvintele venite din ambele parti au fost nascute din furia de moment.poate linistea ce ne inconjoara e cea dinaintea furtunii...furtuna care se lasa asteptata,dar pe care-o simt cu intregul trup.

delirez,dorm si visez.ma intorc in vremuri si-n conversatii.
ma trezesc intr-o camera plina de poze si postere ,in spatele carora inca mai traiesc oameni fericiti,bulversati,amagiti.
imi umplul trupul de calmante.poate febra va scadea.