filmul.

atunci cand te indrepti spre casa ,mergand pe strazi intunecate cu geamul deschis si mana lovindu-se puternic de aer.atunci cand cerul pare atat te adanc incat te hipnotizeaza,iar subcontientul te trimite in cele mai dragi locuri,alaturi de cei mai dragi oameni.atunci cand prin parbrizul prafuit inca se vad toate stelele si-ai intinde mana sa le atingi,sa le simti.
atunci cand psihicul ti-e obosit,dar continui sa privesti inainte si sa speri la ceva mai bun.atunci cand nu-ti mai poti invinui destinul,pentru ca e o scuza prea usoara pentru greselile tale si o ironie prea grea cand amaraciunea ti-e provocata de existenta celor din jurul tau.
atunci cand stai la trei metri de casa,in jurul unui foc,pe-o straduta,intr-un orasel unde la 12 noaptea se stinge iluminatul stradal.atunci,in fata focului te simti incoltit de cele mai puternice stari meditative.atunci traiesti,in prezentul eliptic de rau si bine,de iubire si ura,de triste si bucurie.
atuci cand dizzy blonde,reascultata dupa doi ani te loveste si-ti provoaca cele mai stranii senzatii bi-polare.atunci spui ca totul va fi bine,intr-o zi,dar raul de pana atunci te trimite intr-o depresie temporara ,puternica.
atunci cand asculti unele sunete ,specifice dintr-o melodie si-ti imaginezi ca esti in videoclipul ei.in varianta ta,in felul in care tu vezi acea melodie.
atunci cand te gandesti ca ai o scuza buna sa pleci,dar parca nu mai vrei sa pleci pentru ca schimbarea si maturitatea te-au facut sa privesti altfel lucrurile si altfel situatia.
atunci cand esti contient ca nimic nu s-a schimbat,dar parca totl pare schimbat.
atunci cand i-ai trimite un mesaj,dar schimbarea te opreste.atunci cand stii ca are sa se schimbe ceva,dar pesimismul din tine te calmeaza spunandu-ti ca poate nu fi adevarat.atunci cand ti-ai mai dori o cafea dimineata cu el.sau un ceai.atunci cand ai imparti fara sa-ti para rau ciocolata cu alune,doar pentru ca exista.
atunci cand tot ce e sentimental devine un rod al imaginatiei si-un mod de a scapa de realitate.atunci esti in drum spre casa si-ti revezi filmele pe muzica.

atunci e filmul tau.filmul vietii tale.
filmul vietii mele,luni dimineata in drum spre casa.