we depend on the machines.

dimineata placuta,imbibata in soare.am prins un taxi pe la 8,cu-un nene sofer care asculta...GOA!
mergea bine cu starea mea de spirit.am ajuns cu 1 minut inainte sa ni se dea foile de teza,la geografie.
punctul unu: poluarea aerului
punctul doi: poluarea solului
punctul trei: organizatii internationale
punctul patru : Africa : evolutia populatiei,descriere relief,blah blah.
Subiect genial,cum nu se putea mai bine.
N-am invatat nimic,dar subiectele au fost pe domeniul meu de interes asa ca in 20 de minute am scris elegant si marunt toata teza.
am iesit sa mai fac o baie de soare.am fumat o tigara.am deschis playerul.
Now Playing : SUZuki Son.
Ma gandeam ca o sa am o zi usoara.Ca o sa ajung acasa pe la 4 ,ca o sa-mi pot face proiectele la info,ca o sa pot mari numarul de decibeli,peste limita bunului simt,ca o sa pot face misto de muncitorii de pe schelele din fata gemului meu.
Calculatorul meu intrase in coma.N-am vrut sa fac inventarierea bunurilor de pe el,pentru ca sigur intram in criza si-l aruncam pe geam.
Mi-am aprins o tigara,mi-am pus un pahar de cola,apoi unul de suc de portocale,le-am alternat.
Am luat o surubelnita,am desfacut calculatorul,l-am aspirat de praf,l-am desfacut bucata cu bucata.Unul din harduri facea foarte urat de multa vreme,la pornire,motiv pentru care am crezut ca el e problema.E si el intravar una din probleme.S-a dus dracu un cablu IDE,dar nu-i stres am gasit unui vechi care mergea.Am pornit calculatorul direct din pozitia de desfacut de pe podea.Mergea.L-am asamblat.Nu mai mergea.L-am desfacut si l-am intins iar pe podea.Mergea din nou.L-am sunat pe tata.Mi-a luat 20 de dvduri,sa salvez ce e mai important,inainte sa moara de tot.
I-am zis ca daca e sa moara,vand ce se poate din el,vand monitorul si platesc jumate dintr-un laptop la mana a doua,acceptabil.Sau imi cumpar un hard nou.Prefer varianta laptopului.
Am cam pierdut azi notiunea timpului.Dvd dupa dvd,componenta dupa componenta.M-am trezit ca e ora 10 si incepe Matrix Reloaded.Pauza de film.
Back to work.