ocazional si zile bune...

m-am trezit in vreo 3 reprize azi,dupa ce azi noapte abia pe la 5 m-am culcat.am tot asteptat sa rasara soarele ,dar la un moment dat mi s-a facut lene sa astpet asa ca am adormit.pe la 7 am avut prima trezire.i-am facut cafea lui taicamiu si m-am trantit apoi pe balcon sa admir splendoarea razelor aurii.am atipit,asa ca nervoasa m-am trantit in pat.
pe la 11 ma suna mama disperata sa inchdi geamurile ca ploua torential.in bezna si-n muzica de la mine din camera,e evident ca am crezut ca glumeste.am tras draperiile si am vazut cu siroaie de apa cadeau peste tot.in bucatarie apa intrase si in casa,in dormitor la fel.mi-am injurat putin vecinii pentru afacera mirobolanta pe care a facurt-o cu acoperisul,care ca e acolo sau nu,tot o branza e,apa tot pe bloc cade ,chiar daca orientarea ei e perpendiculara pe pamant.
de nervi,m-am mai trantit odata in pat,nu inainte sa-mi pornesc vreo 3 episoade din the simpsons.a 3-a si ultima oara cand m-am trezit era deja ok.niciun nerv,nicio urma de ploaie,doar episoadele care se repetau.
nu prea am fac nimic pana la 5.m-am machiat,am topait prin casa,am spalat vase,chestii banale.
ah ba da!am lucrat putin pentru tata.
am vrut sa ies in oras,dar adina nu vroia.m-am conformat cu invitatia lui fratemiu si a prietenei lui.pe cand sa ies,am aflat ca a venit rolli in baia mare.chiar nu ma asteptam,desi imi spusese ceva de genul.
eh,m-am bucurat sincer,pentru ca n-aveam chef de aia doi indragostiti,porumbei ghei.
i-am dat de baut lui rolli,ca deh,mi-am luat permisul si trebuia sa o fac si pe asta.
m-am intalnit apoi cu nico si raluca si dupa ce rolli a plecat,le-am dat si lor de baut.
a fost o seara excelenta.
si nu,nu din cauza lor...
de fapt,a fos o seara ideala de la ora 7 cand,eram pe punctul de a trece strada si la o suta de metri de mine,un suzuki verde imi facea semn cu farurile.de la 100 de metri in dreapta parea ca e o femeie in masina.de la 50 de metri era clar ca era un barbat.
in stanga era blup blup.in drpetul meu a strigat "suziiii" si a zambit...mi s-au inmuiat picioarele si-mi venea sa sar in fata masinii.m-am dorga cu imaginea lui si am plecat mai departe.pe drum in casti,Talamasca-Cancer si-n sufletul meu o euforie totala.am sunat-o pe adina imediat dupa...dar nimic...am inghitit toata euforia...si acum iar ma droghez cu ea.
doamne,crisi..mersi pentru ziua asta!